George Lake, CanadaHet voeren van een financiele administratie als basis voor de fiscale aangiften is een wettelijke verplichting, die door veel zelfstandige professionals als een loden last wordt ervaren, omdat het hen aan zin, tijd en kennis ontbreekt, maar ik vind het juist leuk en interessant om te doen!

Je kunt de volledige boekhouding dan ook met een gerust hart, zorgvuldig en betrouwbaar, aan mij uitbesteden, zodat je jezelf volledig op je eigen expertise kunt richten, en je meer tijd voor je gezin overhoudt, terwijl je toch steeds volledig inzicht in je financiele situatie hebt.

Mijn administratiediensten omvatten standaard de volgende werkzaamheden:

  • verzorgen van de complete boekhouding (grootboek, debiteuren, crediteuren, etc.);
  • verzorgen van periodieke rapportages en overzichten (inclusief de jaarrekening), die grondig worden besproken en proactief van advies worden voorzien;
  • verzorgen van de aangiften omzetbelasting en inkomsten- of vennootschapsbelasting (zowel voorlopig als definitief), alsmede de correspondentie met de belastingdienst.

In overleg kunnen daar de volgende optionele werkzaamheden nog aan worden toegevoegd:

  • verzorgen van de facturering;
  • verzorgen van een projectadministratie, indien je het resultaat per opdracht wilt volgen.

De administratiediensten worden verricht tegen vaste abonnementsprijzen. De kosten staan dus vooraf vast, zonder verrassingen achteraf.